Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Proiect revoluționar în Moldova: IT Digital Park - detalii

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Chicu la lansarea unui parc IT din țară: „Digital Park este un exemplu că loc și spațiu pentru investiții în Moldova există”.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Noi locuri de muncă în Moldova în domeniul IT - Premierul Ion Chicu a participat la lansarea Digital Park, proiect revoluționar în țara noastră.

În discursul său, șeful Executivului a apreciat în mod special numărul mare de locuri de muncă create și calitatea înaltă a acestora.

”Toți cei aproape 1000 de angajați au aici condiții de muncă excelente și cu siguranță vor genera profit companiei și țării”, a menționat Ion Chicu.

Chicu a mulțumit conducerii companiei pentru curaj investițional și a salutat suportul acordat proiectului de către partenerii de dezvoltare a Republicii Moldova, precizând că domeniul IT este unul important în procesul de modernizare a economiei naționale.

Premierul a subliniat că această investiție reprezintă o oportunitate de angajare pentru cetățenii moldoveni, care nu vor fi nevoiți să plece din țară, a mai adăugat premierul.

Fluxul de știri
0