Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Inventivitatea infractorilor depășește orice imaginație: Mărfuri vândute prin call-centru

© Sputnik / OsmatescoТелефон, telefon, phone
Телефон, telefon, phone - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a deconspirat o rețea ilicită de comercializare a suplimentelor alimentare și altor produse cu cerere sporită pe piață.

CHIȘINĂU, 5 dec – Sputnik. Valoare mărfurilor depistate de angajații Secției investigare fraude economice a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău depășește trei milioane de lei.

Сайт по онлайн-продажам на экране компьютера - Sputnik Moldova
Guvernul vrea să impoziteze cumpărăturile on-line făcute de moldoveni

Ofițerii de investigație au descins la ,,call-centru” improvizat de un grup de persoane care livrau ilegal mărfuri, aplicând metode electronice complexe, către consumatori din Chișinău și alte raioane ale Republicii Moldova.

Poliția continuă investigațiile pentru a identifica alte depozite clandestine de păstrare și comercializare a mărfurilor. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă amendă de la 175 000 de lei la 250 000 de lei sau privarea de libertate până la 2 ani și 6 luni. În cazul persoanei juridice amenda variază de la 250 000 de lei la 400 000 de lei.

Fluxul de știri
0