Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dragostea i-a luat mințile: Ce a făcut un bărbat pentru a ajunge la iubita sa în Ucraina

© Photo : Ion StrungaruPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean în vârstă de 29 de ani a încercat să treacă ilegal frontiera moldo-ucraineană pentru a ajunge la iubita sa, care locuiește în țara vecină.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că un bărbat din orașul Ștefan Vodă a încercat să ajungă ilegal în Ucraina, ocolind punctele de trecere a graniței. 

Planurile i-au fost însă date peste cap de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Tudora-1”, care l-au observat în apropierea hotarului și l-au reținut. 

Bărbatul le-a spus polițiștilor că intenționa să ajungă la iubita sa, care este ucraineancă, dar pentru că în timpul ultimei sale călătorii în țara vecină a depășit termenul de ședere a primit interdicție de a intra în Ucraina. În aceste condiții, el a decis să traverseze ilegal frontiera de stat. 

Bărbatul va fi cercetat penal pentru tentativă de traversare ilegală a frontierei de stat. El riscă până la 2 ani de închisoare sau o amendă de 37.500 de lei. 

Fluxul de știri
0