Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caravana de Crăciun și Academia lui Moș Crăciun invită

© Sputnik / Vladimir PolusatovЧто просят дети у Мош Крэчуна на Новый год
Что просят дети у Мош Крэчуна на Новый год   - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 6 decembrie, la ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: "Caravana de Crăciun și Academia lui Moș Crăciun invită".

Sărbătorile de iarnă bat la ușă. Și copiii, și maturii sunt în așteptarea zăpezii, cadourilor și a mesei de sărbătoare, cu toții credem în minuni și le așteptăm.

Săptămâna viitoare, din Piața Marii Adunări Naționale va porni iarăși Caravana de Crăciun.

Și Academia lui Moș Crăciun este în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Pentru că Moșul întruchipează imaginațiile noastre despre Revelion și Crăciun.

În ce localități va merge anul acesta caravana cu daruri? Care este starea de spirit a organizatorilor. Ce gânduri are și la ce visează principalul personaj al acestor sărbători de poveste, iubit deopotrivă de copii și adulți. Despre toate acestea va povesti în cadrul conferinței Moș CRĂCIUN însuși, suita acestuia, dar și cei care au venit cu ideea caravanei de sărbătoare.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0