Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bucureștiul va ajuta Chișinăul: Înțelegerea la care au ajuns Ion Ceban și Gabriel Mutu

CC0 / Pixabay / ArvidO / Бухарест
Бухарест - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria sectorului 6 al municipiului București și Pretura sectorului Buiucani al Capitalei au semnat un acord de colaborare.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, care se află într-o vizită de lucru la București, s-a întâlnit cu primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

”Primarul mi-a urat succes și a adăugat că municipiul Chișinău are un potențial enorm pe care îl putem dezvolta și păcat dacă nu o vom face”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

În cadrul întrevederii, a fost semnat un acord de cooperare între Primăria sectorului 6 și Pretura sectorului Buiucani. Acesta prevede acordarea unui sprijin financiar pentru reabilitarea parcului ”Alunelul” din Chișinău.

În cadrul proiectului, vor fi construite sisteme de irigare și iluminare, va fi instalat mobilier urban și va fi amenajat un teatru de vară. În plus, vor fi amenajate terenuri de joacă pentru copii și terenuri sportive.

Fluxul de știri
0