Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un demnitar american vine în Moldova: Anunțul făcut de Dodon - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon și ambasadorul SUA la Chișinău
Igor Dodon și ambasadorul SUA la Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul SUA în Moldova l-a informat pe șeful statului despre vizita în Moldova a asistentului-adjunct al Secretarului de Stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia.

CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik.  George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de Stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia, vine în Moldova. Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, l-a informat astăzi pe președintele Dodon despre acest lucru, în cadrul unei întrevederi.

”Domnul Hogan m-a informat despre faptul că în cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită domnul George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de Stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit șefului statului, agenda demnitarului va include întrevederi cu reprezentanții conducerii de vârf a Republicii Moldova.

Totodată, în cadrul întrevederii, oficialii au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea și consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, care în anul curent a înregistrat o dinamică bună, în pofida transformărilor politice din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0