Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Un deputat, către Dumitru Robu: ”Îl admir pe acest procuror, a avut curaj să...”

Abonare
Dumitru Robu a plecat din funcția de procuror general interimar, după ce noul șef al Procuraturii, Alexandr Stoianoglo, a intrat în drepturi.
Un deputat către Dumitru Robu: ”Îl admir pe acest procuror, a avut curaj să...”

Deputatul socialist Grigore Novac a declarat pentru Sputnik Moldova că Dumitru Robu a făcut treabă bună la Procuratura Generală, chiar dacă ar fi ajuns în această funcție datorită fostului ministru de Interne, Andrei Năstase.

”Dumnealui a ajuns în această funcție într-o perioadă dificilă, nu fiecare avea curajul să vină la Procuratură în acel moment. Dumnealui, foarte convingător, a venit și a spus lucrurilor pe nume. Chiar îl admir pe acest procuror”, a declarat Grigore Novac în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Amintim, că Dumitru Robu a fost numit procurorul general interimar al Republicii Moldova în data de 30 iulie 2019. Președintele Igor Dodon a semnat decretul la puțin timp după ce 78 de deputați au votat în favoarea lui Robu la propunerea Comisiei juridice numiri și imunități. Proiectul a fost înregistrat la Parlament, de către deputații Alexandru Slusari, Igor Grosu și Vlad Bătrâncea.

Fluxul de știri
0