Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ger de crapă pietrele: Iată ce ne așteaptă la noapte

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы
Аномальные морозы - Sputnik Moldova
Abonare
În Moldova s-a instalat iarna adevărată – ne așteaptă cea mai geroasă noapte din acest sezon. Când se încălzește vremea.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Temperaturile coborâte de care am avut parte până acum sunt nimic în comparație cu ceea ce ne așteaptă. Meteorologii au prognozat o răcire considerabilă a vremii la noapte.

Astfel, în această noapte mercurul din termometre va coborî până la valoarea de -10 grade în nordul țării și până la -8 grade în sud.

© Photo : SHSMeteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile
Ger de crapă pietrele: Iată ce ne așteaptă la noapte - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile

Ziua de miercuri va fi rece, însă temperaturile nu vor coborî sub zero grade. La nivelul întregii țări, se vor înregistra valori maxime între +1..+6 grade Celsius.

Și noaptea următoare va fi destul de geroasă, însă temperaturile vor începe să crească treptat. În perioada următoare acestea nu vor coborî mai jos de -1..-3 grade Celsius. Valorile diurnele vor ajunge spre sfârșitul săptămânii până la +8..+10 grade.

Fluxul de știri
0