Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Chișinău a fost instituită o celulă de criză în caz de ninsori abundente

© SputnikNinsori în Moldova
Ninsori în Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Capitala are o celulă de criză care va interveni în caz de condiții meteo cu ninsori abundente. Aceasta a fost instituită astăzi.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. O celulă de criză pentru intervenția de urgență în caz de ninsori abundente a fost instituită astăzi la Chișinău, anunță serviciul de presă al Primăriei. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de primarul general, Ion Ceban.

Viceprimarii propuși de Ion Ceban au fost votați>>>

Primarul Ion Ceban la inaugurarea Bradului - Sputnik Moldova
Politică
Ion Ceban, nemulțumit de starea de lucruri din sectoare: Ce le-a cerut pretorilor
 „Celula de criză va fi convocată în situații de urgență, ori de câte ori va fi necesar, pentru monitorizarea, organizarea și desfășurarea lucrărilor de deszăpezire și intervenire cu material antiderapant, pe arterele principale și în curțile de bloc din municipiul Chișinău”, este precizat în comunical de presă al instituției.

Ședințele operative vor fi prezidate de viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban. În componența unității de criză sunt incluși viceprimarul Victor Chironda, consilierul primarului general pe domeniul locativ-comunal,  dispeceratul central municipal, pretorii de sector, șefii direcțiilor generale și ai serviciilor municipale, conducătorii întreprinderilor municipale pentru servicii locative de sector.

Fluxul de știri
0