Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav în Capitală: O mașină a Poliției de Patrulare a fost grav avariată

Abonare
O mașină a Poliției de Patrulare a fost implicată într-un accident în apropiere de Grădina Botanică.

CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Accident grav cu implicarea unei mașini a Poliției de Patrulare. Din imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede că  microbuzul ar fi lovit violent din spate mașina Poliției de Patrulare. 

© Photo : Facebook / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходамAccident cu implicarea unei mașini a Poliției de Patrulare
Accident grav în Capitală: O mașină a Poliției de Patrulare a fost grav avariată - Sputnik Moldova
Accident cu implicarea unei mașini a Poliției de Patrulare

Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii au fost sesizați la ora 11:17 pentru a interveni în apropiere de Grădina Botanică. Acolo s-a produs un accident cu implicarea a două mașini. Una dintre acestea aparține Inspectoratului Național de Patrulare, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani. 

Cealaltă mașină este de model Volkswagen, iar la volanul ei era un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul și cine se face vinovat de coliziune. 

Fluxul de știri
0