Trei militari ruși, răniți într-o explozie în Siria

© Sputnik / Михаил Алаеддин / Trecere la banca de fotografiiВоенная полиция РФ на северо-востоке провинции Алеппо в Сирии
Военная полиция РФ на северо-востоке провинции Алеппо в Сирии - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Trei militari ruși, care se deplasau într-un vehicul blindat al poliției militare, au fost răniți în urma exploziei unei bombe artizanale în Siria.

BUCUREȘTI, 2 dec – Sputnik. Trei militari ruși au fost răniți în urma exploziei unei bombe artizanale în Siria, în timp ce se deplasau cu o mașină blindată a poliției militare, anunță Ministerul Apărării al Rusiei.

Ministerul Apărării al Rusiei avertizează cu privire la provocările puse la cale în Siria - Sputnik Moldova
Video
Moscova avertizează: Căștile Albe pregătesc noi provocări cu arme chimice

"Pe doi decembrie, în cadrul operațiunii de recunoaștere a rutei de patrulare comune ruso-turcă, la 1,5 kilometri la Vest de localitatea Koran (districtul Kobani, provincial Alep), în timpul deplasării cu mașina blindată a poliției militare rusești, a fost detonat un dispozitiv explozibil artizanal", se spune în comunicatul instituției.

Mașina blindată a fost avariată.

“Trei militari ruși care se aflau în vehicul au primit traumatisme ușoare și vânătăi. Viața militarilor se află în afara oricărui pericol”, mai adaugă Ministerul Apărării de la Moscova.

Fluxul de știri
0