Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Temperaturi de iarnă: Cum va fi vremea la începutul acestei săptămâni

© Photo : courtesy of: Inspectoratul de Patrulare Ninsoare
Ninsoare - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează pentru acest început de săptămână temperaturi scăzute. În timpul nopții se vor înregistra înghețuri.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Iarna îşi intră în drepturi. Vremea se răcește simțitor la începutul acestei săptămâni. Noaptea trecută s-au înregistrat -8 grade Celsius. Frig va fi și în timpul zilei. Astăzi maxima termică nu va depăși 7 grade. În raioanele din centrul şi sudul ţării ziua vor fi între două şi șapte grade Celsius. Noaptea, temperatura vor varia între -8 și -3 grade Celsius.

Temperaturile scăzute se vor menține pe parcursul întregii săptămâni. Marți se vor înregistra: la nord 0 grade, în centru va fi un grad, iar la sud se vor înregistra două grade Celsius. Miercuri maxima termică în timpul zile va fi de trei grade, iar în timpul nopții de -3 grade. Joi și vineri se va încălzi puțin. Astfel, termometrele vor indica în timpul zilei o maximă de 6 grade.

La sfârșitul săptămânii, sâmbătă și duminică, vom avea parte de puțin soare și temperaturi de opt grade Celsius.

Fluxul de știri
0