Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Soroca a fost inaugurat Pomul de Crăciun: Ce a spus Ion Chicu despre anul 2020 – Foto

© Sputnik / Rodion PROCACetatea Soroca
Cetatea Soroca - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Chicu a participat la inaugurarea bradului din Soroca și s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale. Prim-ministrul i-a îndemnat pe oameni să aibă „voie bună și încredere în ziua de mâine” și le-a promis sprijin în rezolvarea problemelor.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu a fost în seara de duminică, 1 decembrie, alături de locuitorii orașului Soroca, participând la inaugurarea Pomului de Crăciun din Piața Libertății.

Premierul i-a îndemnat pe soroceni, dar și pe toți cetățenii Republicii Moldova „să pășească cu încredere în anul 2020”, potrivit unui comunicat de presă de la Guvern.

„Vă transmit de aici liniște în suflet, voie bună și încredere în ziua de mâine. Suntem o țară și un popor, iar cu toții împreună vom reconstrui cu grijă și dragoste Moldova”, a spus Ion Chicu „în mesajul său adresat tuturor cetățenilor țării din acest oraș-cetate, simbol al renașterii poporului nostru”, se arată în comunicat.

O vizitatoare din GUM face selfie pe fundalul bradului Sputnik - Sputnik Moldova
Noutățile Revelionului în 33 de limbi: Bradul Sputnik din GUM - foto

În cadrul vizitei sale la Soroca, prim-ministrul a avut o întâlnire și cu autoritățile administrației publice locale (APL).

Ion Chicu i-a asigurat pe reprezentanții APL „de tot suportul actualului Guvern în rezolvarea problemelor cu care se confruntă la nivel local”, potrivit Serviciului de presă al Guvernului.

Menționăm că președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a participat la inaugurarea Pomului de Crăciun la Briceni.

În Chișinău, Bradul a fost inaugurat în seara zilei de 1 decembrie de primarul Ion Ceban.

Fluxul de știri
0