Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bebeluș de doar 8 luni, între viață și moarte: Greșeala enormă comisă de mama lui

© Pixabay / CimabueBebeluș
Bebeluș
 - Sputnik Moldova
Abonare
Un bebeluș de doar 8 luni a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o cantitate mare de apă în timp ce era îmbăiat.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Un copil de opt luni a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost la un pas să se înece în timp ce i se făcea baie. Potrivit Poliției, mama a lăsat fără supraveghere, în baie, bebelușul împreună cu fratele său de doar 2 ani. Copilul a alunecat și a înghițit o cantitate mare de apă, fiind la un pas să se înece. 

Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Societate
Procuror, găsit mort în propria casă: Ce spune Poliția

Mama copiilor are doar 19 ani și era de una singură acasă în momentul în care copilul era cât pe ce să se înece. Soțul acesteia este plecat la muncă peste hotare. 

"În scurt timp a auzit că feciorul mai mare a început să plângă, a intrat repede în baie și a depistat că băiatul, născut în 2019, se află în apă fără cunoștință. Imediat a fost alertată ambulanța și ulterior angajații Poliției", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repesciuc.

Copilul a fost transportat inițial la spitalul din Căușeni, iar ulterior dus de urgență la Institulul Mamei și al Copilului. Starea copilului este gravă. Acesta este internat în secția reanimare. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Fluxul de știri
0