Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon ar putea candida la prezidențiale: Iată în ce condiții

© Photo : Igor DodonIgor Dodon la Consiliul Republican PRSM
Igor Dodon la Consiliul Republican PRSM - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor. Decizia va fi luată însă în anumite condiții.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Igor Dodon nu exclude că va candida pentru un nou mandat de președinte al țării. Despre aceasta a anunțat șeful statului în cadrul unei emisiuni televizate.

Встреча президента Молдовы Игоря Додона и председателя Совета по конкуренции Марчела Рэдукана - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, în discuții cu președintele Consiliului Concurenței

„Încă nu am luat o decizie dacă voi candida sau nu. Eu am doi parteneri în politica mea, poporul și echipa. Împreună vom analiza și vom lua o decizie în acest sens. Este încă foarte mult timp. Totul depinde de rezultatele pe care le vom demonstra. Dacă poporul va spune că mergem într-o direcție corectă, atunci voi candida”, a menționat Igor Dodon.

Igor Dodon a mai spus că deocamdată este prematur să abordeze subiectul, mai ales în contextul problemelor cu care se confruntă sociatatea.

„Acum sunt ocupat cu alte lucruri. Sunt din ședință în ședință. Dacă cineva întârzie la ședință cu 10 minute, apoi când vine, ședința s-a terminat. Am de lucru mult, dar nu am timp să mă ocup de alegeri prezidențiale”, a precizat șeful statului.

Igor Dodon a devenit președintele Republicii Moldova după alegerile din 2016.

Fluxul de știri
0