Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Furia i-a luat mințile: Ce a făcut un bărbat care și-a găsit iubita în compania altuia

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Gelozia l-a împins la un gest extrem pe un bărbat în vârstă de 42 de ani, care ar fi ucis în bătaie un consătean, pe care l-a surprins consumând alcool cu iubita sa.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, a declarat pentru Sputnik Moldova că un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a fost snopit în bătaie.

Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiul de pe strada Pelivan: Un bărbat reținut pentru tentativă de omor

Totul s-a întâmplat acum două zile, în comuna Jora de Jos din raionul Orhei. Victima ar fi consumat alcool împreună cu o femeie de 43 de ani, când a fost surprins de concubinul acesteia. Furios, ultimul ar fi sărit la bătaie, lovindu-l cu pumnii și picioarele pe amicul de pahar al iubitei sale, apoi l-a lăsat să zacă în casă până acesta și-a dat ultima suflare. A doua zi, când și-a dat seama ce s-a întâmplat, femeia în vârstă de 43 de ani a rugat un vecin să cheme poliția. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor intenționat. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă detenție pe viață.

Fluxul de știri
0