Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul Capitalei s-a întâlnit cu mai mulți oameni de afaceri: Ce le-a promis Ion Ceban

© Photo : Facebook / Ion CebanPrimarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri - Sputnik Moldova
Abonare
Edilul Chișinăului, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din capitală pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și soluțiile pentru remedierea lor.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. În cadrul evenimentului la care au fost invitați zeci de businessmani, primarul Chișinăului a dat asigurări că Primăria va deveni  un partener de încredere al reprezentanților mediului de afaceri. 

Edilul și oamenii de afaceri au vorbit despre oportunitățile de dezvoltare a infrastructurii orașului Chișinău și crearea unor parteneriate public-private în acest sens. 

”Suntem gata să ascultăm orice idee, iar cele mai bune să le implementăm împreună. Mi-au spus că până acum nu au avut încredere în autoritățile municipale, că nu erau create condiții clare și egale pentru toți. Am aflat că, pentru prima dată, oamenii de afaceri au fost invitați de către administrația municipiului Chișinău și pentru prima dată au abordat problemele care sunt comune și necesită a fi soluționate” a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul a dat asigurări că de acum încolo lucrurile vor fi realizate doar în conformitate cu legislația și nu vor exista preferințe.

La rândul lor, reprezentanții mediului de afaceri au decalarat că sunt gata să ajute municipalitatea și au venit cu mai multe propuneri de realizare a proiectelor pentru oraș.

Ion Ceban a menționat că astfel de întâlniri vor avea loc frecvent în viitor pentru a stabili un parteneriat de încredere între Primăria Chișinău și reprezentanții mediului de afaceri. 

  1. Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram
Fluxul de știri
0