Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Minore obligate să se prostitueze într-un apartament din Chișinău - Video

© AFP 2024 / REMY GABALDAProstituate
Prostituate - Sputnik Moldova
Abonare
Trei minore cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani au fost impuse de doi indivizi să se prostitueze într-un apartament din Chișinău.

CHIȘINĂU, 30 nov - Sputnik. Doi tineri de 22 ani au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi traficat copii pentru a fi exploatați sexual contra plată. Indivizii au fost documentați de polițiști și procurori timp de trei luni. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de copii.

Potrivit materialelor urmăririi penale, indivizii au profitat de poziția de vulnerabilitate a trei minore cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, le-au adăpostit într-o locuință din Capitală unde prestau servicii sexuale, contra plată. Banii obținuți din această activitate ilegală, erau încasați de indivizi.

Unul dintre indivizi a fost plasat în arest preventiv pentru 30 zile, iar în privința celui de-al doilea, instanța de judecată urmează să se pronunțe. Conform legislației în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani.

Fluxul de știri
0