Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primăria Chișinău a fost luată cu asalt de copii: Ce provocare a primit edilul Ion Ceban

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de copii din capitală au avut ocazia să fie consilieri pentru o zi. La invitația primarului Ion Ceban, ei au făcut o excursie la Primăria Chișinău și au votat mai multe proiecte.

CHIȘINĂU, 30 nov - Sputnik. Edilul Chișinăului, Ion Ceban, a primit în vizită la Primărie mai mulți copii, care au participat anterior la concursul ”Puterea dansului. Bătălia celor mai puternici”. Primarul susține că a rămas impresionat de talentul lor și a decis să le facă o invitație pentru a le organiza un tur prin Primărie.

”Copiii sunt viitorul, iar acești micuți și tineri ne reprezintă poporul nostru, prin arta dansului. Sunt toți diverși, dar la fel de talentați, datorită muncii enorme pe care o depun ei și dascălii lor”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Copii au dansat în holul Primăriei și l-au provocat pe edil să danseze cu ei la finalul concursului ”Puterea dansului. Bătălia celor mai puternici”.

Ulterior, cei mici au intrat în sala în care se desfășoară ședințele CMC și au avut ocazia să fie consilieri pentru o zi. Ei au adoptat unanim mai multe proiecte dedicate copiilor.

”S-au votat propunerile de a crea un mediu confortabil pentru copii, cum ar fi instituții educaționale moderne, terenuri de joacă, parcuri și centre de dezvoltare. Un al treilea proiect propus a fost crearea Consiliului Municipal al Copiilor, care se va întâlni o dată în lună pentru a propune și discuta problemele celor mici, iar eu am promis că îi voi susține în toate”, a menționat Ion Ceban. 

Fluxul de știri
0