Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cebotari, despre locul aflării lui Vlad Plahotniuc și de ce ar vrea să revină acasă

© Sputnik / Miroslav RotariVladimir Cebotari
Vladimir Cebotari - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce spune deputatul democrat Vladimir Cebotari despre locul aflării lui Vladimir Plahotniuc, dar și despre cauza principală pentru care ar vrea să revină în Moldova

CHIȘINĂU, 29 nov - Sputnik. Fiind întrebat la un post privat de televiziune unde se află Vladimir Plahotniuic, deputatul democrat Vladimir Cebotari a declarat că doar Plahotniuc este cel care trebuie să anunțe unde se află.

”Eu cred că el (Plahotniuc - n.r.) trebuie să comunice unde se află”, a declarat Cebotari.

Павел Филип - Sputnik Moldova
Politică
Pavel Filip: Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile Partidului Democrat
Cu toate acestea, invitatul emisiunii a anunțat că discută ”din când în când” cu politicianul fugar, care, potrivit lui Cebotari, se arată interesat de situația din Republica Moldova. În aceste discuții, fostul lider al PDM și exprimă opinia cu privire la ceea ce ce se întâmplă în țară.

Potrivit lui Vladimir Cebotari, Plahotniuc nu mai are niciun interes față de politica moldovenească și că ”este o durere că nu poți să vii să te afli tot timpul acasă, mai ales atunci când un membru al familiei lui este într-o stare de sănătate precară”.

Fluxul de știri
0