Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce mesaj i-a transmis Ion Chicu omologului său român Ludovic Orban

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova
Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit cu șeful biroului BERD în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său de la București, Ludovic Orban, cu prilejul Zilei Naționale a României.

CHIȘINĂU, 29 nov - Sputnik. În ajunul Zilei Naționale a României, premierul Ion Chicu l-a felicitat pe șeful Executivului de la București, Ludovic Orban. 

”Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai cordiale felicitări şi urări de sănătate, pace şi prosperitate. Exprim pe această cale înalta apreciere pentru dinamica dialogului politic bilateral şi evoluţiile importante înregistrate pe dimensiunea economică şi socială a cooperării noastre”, se menționează mesajul pe care Ion Chicu i l-a transmis premierului român.

Șeful Executivului de la Chișinău a apreciat suportul financiar oferit de Guvernul de la București în cadrul mai multor proiecte strategice implementate în Republica Moldova.

Dodon, la recepția de Ziua Națională a României: Ce mesaj a transmis - Video>>>

Ion Chicu a salutat înființarea Departamentului pentru relația cu Republica Moldova în cadrul Secretariatului General al Guvernului de la București. În context, premierul l-a invitat pe omologul său român să efectueze o vizită la Chișinău, lăsând la discreția lui Ludovic Orban stabilirea datei pentru această deplasare. 

Fluxul de știri
0