Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferii, avertizați de polițitști și meteorologi - detalii

Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Un nou val de ceață coboară peste Moldova: Meteorologii anunță cod galben de ceață - avertismentul polițiștilor pentru șoferi.

CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de ceață pe întreg teritoriul țării.

”Astăzi în prima jumătate a zilei pe o mare partea teritoriului a țării se va menține ceaţă, cu vizibilitatea de 200 metri şi mai puţin”, anunță meteorologii moldoveni.

Totodată, șoferii sunt avertizați de Inspectoratul Național de Patrulare să fie prudenți în trafic și să respecte regimul de viteză, în condiții de vizibilitate redusă.

”Rugăm toți participanții la trafic, atât șoferii, cât și pietonii, să fie prudenți. Pe tot teritoriul țării persistă ceață densă, iar vizibilitatea este redusă”m scrie INP pe pagina sa de Facebook.
 

Potrivit meteorologilor, acest sfârșit de toamnă ne va mai bucura cu temperaturi confortabile.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, valorile termice maxime vor urca joi până la +9..+11 grade Celsius. În această noapte nu se vor mai înregistra temperaturi sub zero grade – meteorologii promit chiar și până la +5..+7 grade.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Șoferii, avertizați de polițitști și meteorologi - detalii - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

La începutul următoarei săptămâni vom avea deja iarnă adevărată, cu temperaturi negative și pe timp de zi. Totodată, vor veni și precipitațiile, care în nordul și centrul țării se vor transforma în ninsoare. 

Fluxul de știri
0