Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vin ninsorile: Cum va fi vremea în ultimele zile de toamnă

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
A mai rămas puțin timp până la iarna calendaristică: Ce surprize ne pregătesc ultimele zile de toamnă.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Zile numărate ne mai despart de începutul iernii, dar sfârșitul de toamnă ne va mai bucura cu temperaturi confortabile.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, valorile termice maxime vor urca joi până la +9..+11 grade Celsius. În această noapte nu se vor mai înregistra temperaturi sub zero grade – meteorologii promit chiar și până la +5..+7 grade.

Vineri va fi și mai cald – mercurul din termometre va urca până la 11..13 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori, iar în raioanele de nord ar putea să cadă precipitații slabe.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Vin ninsorile: Cum va fi vremea în ultimele zile de toamnă - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

Sâmbătă vremea rămâne plăcută, vom avea parte de puțin soare și valori maxime de 10..12 grade Celsius. Noaptea însă se va răci considerabil, vom avea iarăși temperaturi negative, de până la minus trei grade în nord și minus un grad în centrul țării.

Duminică, în prima zi de iarnă, maximele termice nu vor urca mai mult de +5..+7 grade Celsius. Aceleași temperaturi se vor înregistra și luni.

Marți vom avea deja iarnă adevărată, cu temperaturi negative și pe timp de zi. Totodată, vor veni și precipitațiile, care în nordul și centrul țării se vor transforma în ninsoare.

Fluxul de știri
0