Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul Chișinăului s-a întâlnit cu Dmitri Kozak la Moscova: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Ion CebanIon Ceban și Dmitrii Kozak
Ion Ceban și Dmitrii Kozak - Sputnik Moldova
Abonare
Dmitri Kozak l-a felicitat pe Ion Ceban cu ocazia alegerii în funcția de primar general al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, întreprinde astăzi o vizită de lucru în capitala Federației Ruse, la invitația primarului orașului Moscova, Serghei Sobianin.

În cadrul vizitei, primarul Capitalei a avut o întrevedere cu viceprim-ministrul, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak.

”Am avut o discuție constructivă și am abordat mai multe subiecte din domeniul, economic, social, cultural și educație. La fel, am convenit sa avem o colaborare strânsă, între municipiul Chișinău cu orașele și regiunile din Federația Rusă. Am convenit sa elaboram un plan de acțiuni pentru perioada următoare”, a scris Ceban pe pagina s-a de Facebook.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Fără nervi întinși la Primăria Chișinău: Cum vrea Ion Ceban să reducă birocrația
Viceprim-ministrul rus l-a felicitat pe Ion Ceban cu ocazia alegerii sale în funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Anterior, primarul capitalei Republicii Moldova afirma că Moscova poate oferi Chișinăului mai multe oportunități.

”Avem mute lucruri și exemple frumoase pe care le putem lua și implementa în Chișinău. Moscova ne poate oferi un mare potențial și mai multe programe care le putem implementa împreună", a scris Ceban pe pagina sa de Facebook cu ocazia plecării la Moscova.

De menționat că aceasta este prima vizită întreprinsă de Ion Ceban în străinătate în calitate de primar general al municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0