Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, mesaj de condoleanțe pentru poporul albanez

© AP Photo / Hektor PustinaCutremur în Albania
Cutremur în Albania - Sputnik Moldova
Abonare
După ce ieri Albania a fost zguduită de 30 de cutremure și replici în doar 13 ore, președintele Republicii Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său albanez.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Republicii Albania Ilir Meta, după ce cutremurele de ieri au făcut victime și au dus la distrugeri în masă.

„Cutremurul puternic care s-a produs în timpul nopții, în apropiere de Tirana, soldat cu pierderi de vieți omenești, zeci de răniți și distrugeri în masă, a îngrozit întreaga lume. În clipele de grea încercare pentru cetățenii albanezi, Vă transmit, în numele Republicii Moldova şi al meu personal, sincere cuvinte de încurajare și sentimentele noastre de profundă compasiune”, precizează șeful statului.

Coșmar seismic: 30 de cutremure și replici în Balcani în 13 ore – cutremur și în România!>>>

Amintim, o serie uluitoare de cutremure a zguduit Albania – și o mișcare seismică puternică s-a petrecut și la granița cu Bosnia-Herțegovina.

Fluxul de știri
0