Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă la Tohatin: O femeie a fost omorâtă și lăsată să zacă în casă

© Sputnik / Игорь Маслов / Accesați arhiva multimediaTransport, cadavru
Transport, cadavru - Sputnik Moldova
Abonare
Caz ieșit din comuni într-o localitate din comuna Tohatin. Un bărbat și-ar fi omorât concubina și a lăsat-o să zacă în casa în care locuiau.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. O femeie de 42 de ani a fost omorâtă de concubinul acesteia și a fost lăsată să zacă în casa în care cei doi locuiau de mai multă vreme. Ofițerul de presă al Poliției Capitale a comunicat pentru Sputnik Moldova că Poliția a fost alertată în seara zilei de ieri, iar ajunși la fața locului aceștia au descoperit cadavrul femeii. În urma examinării de către medicul legist s-a depistat că victima avea o traumă în regiunea capului.

Crimă odioasă la Anenii Noi: Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal>>>

Cadavrul femeii a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală violență în familie, iar principalul suspect este concubinul victimei, un bărbat de 47 de ani. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă i se va dovedi vinovăția, bărbatul va sta după gratii până la 15 ani.

Fluxul de știri
0