Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a făcut de râs: Fapta unui bărbat din Cernăuți la Gara Auto Nord

© Sputnik / OsmatescoGara auto Nord
Gara auto Nord - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Cernăuți a fost reținut de polițiștii moldoveni după ce a jefuit o femeie care se afla în incinta Gării Auto Nord.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Un bărbat de 58 de ani din Cernăuți a fost reținut de polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei. Acesta este cercetat penal pentru furt. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a furat un laptop care aparținea unei femei de 42 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 5300 de lei.Victima se afla în sala de așteptare din incinta Gării Auto Nord. Aceasta le-a declarat polițiștilor că a lăsat geanta în care se afla un laptop și un router wi-fi fără supraveghere pentru câteva minute, iar când s-a întors nu a mai găsit-o.

Polițiștii au ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul comiterii furtului. În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală, individul a fost identificat și reținut, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunul sustras a fost găsit de polițiști la domiciliu temporar al acestuia.

Conform prevederilor legale, el risc o amendă de la 32 de mii 500 de lei la 67 de mii 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0