Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rugămintea lui Ion Chicu adresată criticilor săi, după întâlnirea cu Igor Dodon - Video

© Sputnik / Miroslav RotariIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Iată cu ce rugăminte a venit Ion Chicu către politicienii care critică noul Guvern, după întrevederea cu președintele țării și al Parlamentului.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Premierul moldovean Ion Chicu a venit cu o rugăminte către unii membri ai opoziției care critică noul Guvern ”în cea mai nepotrivită manieră”. Chicu îi roagă să nu denigreze țara, ci să se implice la dezvoltarea țăriii.

”Eu înțeleg lupta politică, înțeleg atacurile asupra Guvernului, planurile lor grandioase pentru anul următor, dar rugămintea este ca să nu denigrați țara, nu atacați cetățenii Republicii Moldova și dacă aveți cu ce, atunci contribuiți la dezvoltarea țării”, a declarat Chicu în cadrul unei conferințe de presă susținută după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi.

Potrivit premierului, atacurile vin din partea unor aspiranți la funcția de președinte al țării, cu toate acestea, Guvernul se va axa pe problemele cu care se confruntă cetățenii țării.

Totodată, Chicu a criticat activitatea Guvernului Sandu, declarând că pe parcursul a ultimelor cinci luni aceștia au distrus sistemul administrației publice centrale.

Fluxul de știri
0