Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Chicu s-a întâlnit cu reprezentanții mediului afaceri: Ce le-a promis premierul

© Photo : Guvernului Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu, la întâlnirea cu membrii Consiliului Asociației Investitorilor Străini: „Lucrăm intens ca să oferim condiții prielnice oamenilor de afaceri și investitorilor.”
Premierul Ion Chicu, la întâlnirea cu membrii Consiliului Asociației Investitorilor Străini: „Lucrăm intens ca să oferim condiții prielnice oamenilor de afaceri și investitorilor.” - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful Executivului, Ion Chicu, a avut o întrevedere la Guvern cu membrii Consiliului Asociației Investitorilor Străini. Reprezentanții mediului de afaceri i-au cerut premierului să reducă povara fiscală asupra businessului.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Reprezentanții Asociației Investitorilor Străini din Republica Moldova au fost invitați la Guvern pentru a discuta problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din țara noastră și soluțiile care ar putea redresa situația în acest sector. 

© Photo : Guvernului Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu, la întâlnirea cu membrii Consiliului Asociației Investitorilor Străini: „Lucrăm intens ca să oferim condiții prielnice oamenilor de afaceri și investitorilor.”
Ion Chicu s-a întâlnit cu reprezentanții mediului afaceri: Ce le-a promis premierul - Sputnik Moldova
Premierul Ion Chicu, la întâlnirea cu membrii Consiliului Asociației Investitorilor Străini: „Lucrăm intens ca să oferim condiții prielnice oamenilor de afaceri și investitorilor.”

Membrii Consiliului FIA au venit cu un șir de recomandări pentru Guvern, menite să reducă povara fiscală asupra businessului și să faciliteze dezvoltarea afacerilor. 

Premierul Ion Chicu a reafirmat deschiderea Executivului față de toți cei care dezvoltă sau intenționează să-și deschidă afaceri pe teritoriul Republicii Moldova și le-a promis tot sprijinul necesar.

„Este prioritar să construim relații bune cu mediul de afaceri și să oferim tot suportul pentru îmbunătățirea condițiilor de activitate a acestuia. Vrem să atragem cât mai multe investiții care ar putea genera noi locuri de muncă pentru cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Ion Chicu.

În cadrul întâlnirii, oamenii de afaceri au solicitat să fie implementată cât mai curând posibil reforma justiției. Investitorii afirmă că acest lucru le-ar oferi mai multă încredere și îi va încuraja să-și extindă afacerile pe teritoriul țării noastre. 

„Ne mișcăm rapid, dar corect pe segmentul reformării justiției. Suntem conștienți că dacă nu vom face ordine în acest domeniu, vor avea de suferit toate celelalte, în special economia și mediul de afaceri”, a menționat Ion Chicu. 

Fluxul de știri
0