Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Chișinău: Despre ce au discutat - Video

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, l-a primit astăzi la Președinție pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

”Am discutat mai multe chestiuni din agenda relațiilor bilaterale strategice, menționând interesul reciproc în aprofundarea raporturilor comerciale, dar și realizarea mai multor proiecte sociale, educaționale și umanitare în Republica Moldova cu sprijinul partenerilor americani”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Șeful statului a reconfirmat intenția conducerii de vârf a țării de a implementa reformele asumate în fața partenerilor de dezvoltare. În altă ordine de idei, Igor Dodon a reiterat poziția fermă a administrației prezidențiale de a promova o politică externă echilibrată. 

Fluxul de știri
0