Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Demiteri în lanț la Primăria Chișinău: Motivul pentru care Ceban a dat afară toți pretorii

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Edilul Chișinăului, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei că nu va tolera neprofesionalismul unor funcționari, iar din această cauză a decis să-i demită pe toți pretorii și vicepretorii capitalei.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Primarul Chișinăului a decis astăzi să elibereze din funcție toți pretorii și vicepretorii și să-i reangajeze pentru o perioadă de probă de doar 3 luni. În acest timp, Ion Ceban intenționează să analizeze activitatea acestora, iar la expirarea celor trei luni în funcții vor rămâne doar cei care au dat dovadă de competență și eficiență.

”Oamenii s-au săturat să audă cuvinte, planuri și proiecte frumoase doar puse pe foaie. Oamenii au încredere în noi, iar noi nu îi vom dezamăgi, chiar dacă nu voi fi comod pentru unii funcționari”, a declarat Ion Ceban.

Au fost eliberați chiar și pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, și fostul pretor al sectorului Botanica, Oleg Rățoi, care anterior au fost restabiliți în funcție prin decizia instanței de judecată.

Fluxul de știri
0