Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât mai ține gerul: Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaЖенщина в шубе
Женщина в шубе - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă mai avem câteva zile până începe iarna calendaristică, gerul a pus stăpânire pe toată țara. Există șanse să ne mai bucurăm de vreme plăcută?

CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Iarna pare să se fi instaurat de-a binelea, după ce am avut o toamnă lungă, cu temperaturi ca de vară.

În această noapte am avut temperaturi minime de până la minus 7 grade Celsius în nordul țării și de minus 5 în sud. Potrivit meteorologilor, noaptea de duminică spre luni va fi la fel de geroasă.

© Photo : SHSPrognoza vremii pentru următoarele 7 zile Sîmbătă, 23 Noiembrie, 2019
Cât mai ține gerul: Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile Sîmbătă, 23 Noiembrie, 2019

Astăzi va fi destul de frig si pe timpul zilei – între zero și minus trei grade în raioanele de nord. În centrul țării se vor înregistra -2..+1 grade Celsius, iar în sud vor fi între -1 și +2 grade.

De luni temperaturile vor începe să crească treptat, iar până vineri ar putea să se încălzească de-a binelea, până la valori termice de +13..+15 grade Celsius. Valorile nocturne vor urca  până la +5..+7 grade

Fluxul de știri
0