Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, mai accesibil pentru cetățeni: Cum va comunica cu oamenii în weekend

© Sputnik / Miroslav RotariDepuneri de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt
Depuneri de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului va avea un dialog sincer cu cetățenii, la sfârșitul fiecărei săptămâni, prin intermediul unei platforme suplimentară de comunicare.

CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Locuitorii Moldovei vor putea de acum în colo nu doar să urmărească emisiunile cu participarea președintelui țării Igor Dodon, ci și să afle de la acesta răspunsurile la întrebările care-i frământă. Oamenii vor comunica cu șeful statului prin intermediul rețelelor de socializare, și nu doar pe teme legate de politică. Dodon a anunțat despre aceasta pe pagina sa de Facebook.

”Știu că rămân multe întrebări la care cetățenii așteaptă răspunsuri de la președintele țării. Oamenii așteaptă explicații și răspunsuri la întrebări simple, legate de viața lor, nu doar pe teme politice. De aceea, am decis să deschidem o platformă suplimentară de comunicare cu președintele, care să aparțină poporului”, a subliniat șeful statului.

Astfel, la fiecare sfârșit de săptămână, pe canalul de YouTube al președintelui, dar și pe rețelele de socializare, Igor Dodon va răspunde la cele mai importante, interesante, dar și provocatoare întrebări ale cetățeni. În felul acesta, un cerc mai larg de oameni, inclusiv cdin diaspora, vor avea posibilitatea să dialogheze cu președintele țării.

Igor Dodon, mai accesibil pentru cetățeni: Cum va comunica cu oamenii în weekend

Fluxul de știri
0