Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Salvatorii oferă noi detalii în cazul bărbatului urcat pe pilonul de înaltă tensiune

© Sputnik / Miroslav Rotariincendiu de vegetatie
incendiu de vegetatie - Sputnik Moldova
Abonare
Pompieri și salvatori participă la o amplă operațiune de salvare a bărbatului urcat pe un pilon de electricitate. Nici la această oră acesta nu a fost coborât.

Chișinău, 23 nov – Sputnik. Douăzeci și șase de salvatori și pompieri cu șase unități de tehnică încearcă în continuare să-l salveze pe bărbatul care a urcat pe un pilon de înaltă tensiune. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul urcat la 35 de metri înălțime amenință că se va arunca în gol.

Intervenția pompierilor și salvatorilor a început în jurul orei 12.00 și continuă și acum.

După mai multe ore de discuții cu bărbatul, acesta a rămas la înălțime refuzând orice asistență. Angajații IGSU au desfășurat și o pernă cu aer pentru a securiza zona”, precizează serviciul de presă al IGSU.

Amintim, pilonul de înaltă tensiune a fost deconectat de la energia electrică, pentru a evita electrocutarea persoanelor. Astfel, mai multe blocuri din sectorul Râșcani și Buiucani au rămas temporar fără energie electrică.

Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto>>>

Incidentul s-a întâmplat pe strada Montana nr.30 din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău. Pretorul sectorului Râșcani, Viorel Melnic, care se află la faţa locului, a spus că și rudele, și psihologul încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare, dar fără rezultat.

Fluxul de știri
0