Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Momentul în care salvatorii încearcă să salveze bărbatul urcat pe pilon – Video

© Sputnik / Valeria FortunaOperațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice
Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice - Sputnik Moldova
Abonare
Momentul în care un pompier urcă spre bărbatul urcat pe pilonul de electricitate a fost filmat de reporterul Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Pompierii și salvatorii au intervenit astăzi la linia electrică de înaltă tensiune care asigură cu electricitate două sectoare ale Capitalei, pentru a salva un bărbat care a urcat în vârful unui pilonu. Reporterul Sputnik Moldova a surprins momentul în care un pompier urca spre bărbatul buclucaș.

Din înregistrarea video se poate înțelege că bărbatul nu dorește să fie salvat, acesta strigându-i pompierului să nu urce.

Bărbatul urcat pe pilonul de înaltă tensiune are în jur de 30 de ani și se pare că suferă de epilepsie. El nu este căsătorit și nu are copii. Chiar dacă suferă de o boală grea, bărbatul consumă frecvent alcool.

Din cauza deconectării energiei electrice, circulația transportului public electric a fost paralizată. După mai bine de două ore, troleibuzele și-au reluat activitatea.

Fluxul de știri
0