Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Continuă operațiunea de salvare a bărbatului care a urcat pe pilonul electric - Video

© Sputnik / Valeria FortunaOperațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice
Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice - Sputnik Moldova
Abonare
Continuă operațiunea de salvare a bărbatului care s-a urcat pe un pilon al liniei de electricitate de înaltă tensiune.

CHIȘINĂU, 23 nov - Sputnik. La această oră, continuă operațiunea pompierilor de salvare a bărbatului care a urcat pe un pilon electric de înaltă tensiune. Reporterul Sputnik Moldova transmite de la fața locului.

Martorii i-au mai spus reporterului nostru că individul care a urcat pe un pilon al liniei electrice de înaltă tensiune se numește Eduard. El nu este căsătorit și nu are copii. Chiar dacă suferă de o boală grea, bărbatul consumă frecvent alcool.

Reporterul Sputnik mai transmite că acesta îi strigă pompierului să nu urce.

Amintim că o linie electrică de înaltă tensiune, care asigură cu electricitate sectoarele Sculeni și Poșta veche, a fost deconectată după ce pe un pilon al liniei electrice aeriene a fost depistată o persoană în stare de ebrietate.

Pentru a evita riscurile și pentru a asigura intervenția salvatorilor în condiții de securitate, linia respectivă a fost deconectată.

Fluxul de știri
0