Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Circulația transportului public electric a fost restabilită - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
După ce mai bine de două ore transportul public electric nu a circulat, troleibuzele și-au reluat activitatea în regim normal.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Circulația transportului public electric a fost restabilită, anunță Regia transport electric Chișinău. Amintim, traficul transportului public electric a fost paralizat după ce o linie de înaltă tensiune, care alimentează sectoarele Sculeni și Poșta Veche cu energie electrică, a fost deconectată.

Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto>>>

Circulația troleibuzelor a fost afectată pe următoarele artere: strada Mihai Viteazul, strada Petricani, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, strada Alexandru Pușkin.

Haos în Capitală: Două sectoare au rămas fără lumină, iar transportul public paralizat>>>

Oamenii au fost nevoiți să coboare și să aștepte în frig la stații sau să mergă pe jos. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat a urcat pe o linie electrică de înaltă tensiune, care asigură cu electricitate sectoarele Sculeni și Poșta veche.

Fluxul de știri
0