Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto

© Photo : Valeria FortunaOperațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice
Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Continuă operațiunea de salvare a bărbatului care s-a urcat pe o linie de electricitate de înaltă tensiune. Un pompier urcă spre el.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Bărbatul care a provocat haosul din Chişinău din cauza deconectării energiei electrice încă nu a fost salvat. Și la această oră continuă operațiunea de salvare a acestuia.

Un pompier urcă acum spre bărbatul, care potrivit reporterului Sputnik Moldova aflat la fața locului, are în jur de 30 de ani și se pare că suferă de epilepsie.

© Sputnik / Valeria FortunaOperațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice
Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto - Sputnik Moldova
Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice

Martorii i-au mai spus reporterului nostru că individul care a urcat pe un pilon al liniei electrice de înaltă tensiune se numește Eduard. El nu este căsătorit și nu are copii. Chiar dacă suferă de o boală grea, bărbatul consumă frecvent alcool.

Reporterul Sputnik mai transmite că acesta îi strigă pompierului să nu urce.

Amintim că o linie electrică de înaltă tensiune, care asigură cu electricitate sectoarele Sculeni și Poșta veche, a fost deconectată după ce pe un pilon al liniei electrice aeriene a fost depistată o persoană în stare de ebrietate.

Pentru a evita riscurile și pentru a asigura intervenția salvatorilor în condiții de securitate, linia respectivă a fost deconectată.

Fluxul de știri
0