Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a discutat Zinaida Greceanîi cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiZinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță
Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. Șeful Legislativului de la Chișinău, Zinaida Greceanîi, și Excelența Sa, ambasadorul Daniel Ioniță, au discutat despre reforma justiției, care a stârnit controverse în societate. Președintele Parlamentului a dat asigurări că aceasta va fi implementată în mod transparent și în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția. 

”În contextul situației politice din țara noastră, l-am informat pe diplomatul român despre intenția fermă a autorităților Republicii Moldova de a promova reforme reale cu efect durabil”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

Diplomatul român și președintele Parlamentului au vorbit și despre îmbunătățirea relațiilor comerciale dintre Republica Moldova și România. Zinaida Greceanîi a reiterat intenția autorităților de a continua implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și alte înțelegeri asumate de Republica Moldova în raport cu partenerii externi.
Fluxul de știri
0