Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O ambulanță a fost vandalizată la Ștefan Vodă - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariAmbulanță
Ambulanță  - Sputnik Moldova
Abonare
O ambulanță care se afla în misiune a fost vandalizată de un trecător agresiv. Bărbatul a aruncat cu un obiect de lemn în mașină.

CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. O ambulanță care se afla în misiune a fost vandalizată la Ștefan Vodă. Cazul a fost înregistrat la ora 22:39. Echipajul de pe ambulanță din Ștefan Vodă a primit o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente în satul Slobozia. Ambulanța a fost chemată pentru că o persoană ar fi avut febră. 

Echipa de pe ambulanță a ajuns la locul solicitării la ora 22:56. În timp ce membrii echipei se aflau în casa pacientului și îi acordau ajutor medical, un necunoscut s-a apropiat de ambulanță, a folosit un limbaj necenzurat și a aruncat în autospecială cu un obiect de lemn. Persoana agresivă a spart girofarul, fereastra laterală și a deteriorat caroseria. Poliția a venit imediat la fața locului și a documentat cazul.

Un caz similar a avut loc acum trei zile în Chișinău. Un individ în stare de ebrietate a agresat șoferul unei ambulanțe și a distrus cu o bară metalică parbrizul mijlocului de transport, geamul lateral și cea din spate, oglinzile și semnalizatoarele din spate.

Pe cazul respectiv a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție.

Fluxul de știri
0