Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce va discuta la Moscova premierul Ion Chicu

© Sputnik / Rodion ProcaIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, merge într-o vizită de lucru la Moscova. Iată care sunt subiectele pe care le va aborda cu oficialii ruși.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. Livrarea gazelor rusești, exportul produselor agricole și eliberarea autorizațiilor pentru transportatori, sunt doar câteva din subiectele pe care le va aborda premierul Ion Chicu în cadrul vizitei sale în Federația Rusă.

Premierul Ion Chicu a discutat astăzi cu oamenii de afaceri din Orhei - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Chicu promite să nu majoreze taxele pentru oamenii de afaceri

Într-un comunicat de presă al Guvernului este precizat că Ion Chicu se va se va întâlni cu prim-ministrul rus, Dmitrii Medvedev.

Subiectul livrării gazelor,  premierul Chicu îl va discuta cu președintele Consiliului de administrare al „Gazprom”, Alexei Miller.

Vizita la Moscova a delegației Republicii Moldova, condusă de Ion Chicu este programată pentru mâine, 20 noiembrie.

Din componența delegației vor face parte Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi; Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatâi; Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju; Guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah; dar și preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban.

Fluxul de știri
0