Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Construcție cu bucluc: Motivul pentru care Ion Ceban a oprit lucrările pe un șantier

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Lucrările de construcție a unei clădiri din sectorul Buiucani al Capitalei au fost oprite de primarul Chișinăului, Ion Ceban. Edificiul urma să fie ridicat chiar în mijlocul unui parc.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Primarul Ion Ceban a anunțat pe o rețea de socializare că a mers pe șantierul situat pe strada Calea Ieșilor din Chișinău și a dispus sitarea lucrărilor de construcție.

Acolo urma să fie ridicată o clădire în mijulocul unui parc, deși acest lucru este interzis prin lege.

”Pretorul de sector are un termen de 3 zile pentru a da gardul jos și a curăța terenul. Am spus că nu voi tolera abuzurile din constrcții. Lucrurile trebuie schimbate în oraș și începem cu această adresă, unde urma să fie ridicată o clădire contrar legii și în detrementul cetățenilor care locuiesc în preajmă”, a declarat Ion Ceban.

Anterior, pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a declarat că dezvoltatorul imobiliar a primit, contrar legii, autorizație de la Primăria Chișinău pentru a construi o clădire pe strada Calea Ieșilor 55, iar Consiliul Municipal Chișinău a aprobat decizia de atribuire a terenului.

Fluxul de știri
0