Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este noul consilier al lui Igor Dodon pe probleme sociale

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства
Президент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a semnat decretul privind numirea Galinei Balmoș în funcția de consilier prezidențial pe probleme sociale.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Fostul deputat și ministru al Protecției Sociale, Familiei și Copilului în Guvernele Tarlev și Greceanîi, Galina Balmoș, a devenit consilier pe probleme sociale al președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

”Sunt convins că Galina Balmoș dispune de experiența necesară pentru a continua implementarea politicilor sociale eficiente întru binele cetățenilor și stabilirea unei conlucrări productive cu ministerul de profil”, a menționat șeful statului Igor Dodon. 

În anul 2005, Galina Balmoș a fost aleasă deputat în Parlament pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova și a devenit secretar al Comisiei parlamentare juridice pentru numiri și imunități.

Prin Decretul Președintelui Republicii Moldova din ianuarie 2007, Galina Balmoș a fost numită în funcția de ministru al Protecției Sociale, Familiei și Copilului. Ea și-a păstrat funcția de ministru și în următorul guvern format de Zinaida Greceanîi în 2008.

Fluxul de știri
0