Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Banii și economia: La ce se poate aștepta Moldova în anul 2020

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaValute, salarii, economie
Valute, salarii, economie - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 22 noiembrie, la ora 12:00, la centrul de presă Sputnik Moldova, va avea loc conferința de presă cu tema: „Prognoza dezvoltării economiei Moldovei și cursul valutelor la sfârșitul anului 2019 și în anul 2020”.

Moldova parcurge o cale complicată a dezvoltării sale. Acest proces se desfășoară pe fundalul așteptării unei crize economice mondiale. De aceea pentru cetățeni este important să cunoască ce fel de scenarii economice reale sunt posibile pentru țara noastră.

Analistul companiei „Alpari” Vadim IOSUB va prezenta prognoza dezvoltării economiei Moldovei, va vorbi despre punctele de creștere în Republica Moldova, despre dinamica valutelor, va face recomandări pentru cetățeni privind economiile: în ce valută să-și păstreze banii. Totodată, va fi prezentată o analiză a posibilităților de colaborare a Republicii Moldova cu UE și cu Rusia.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Conferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, pe adresa: Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0