Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav în Capitală: Un microbuz s-a făcut zob

© Fotolia / Andranik123000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
Microbuzul a intrat în viteză într-un copac – mijlocul te transport a fost grav avariat iar șoferul a fost transportat la spital.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. Un microbuz privat a derapat de pe carosabil luni seară, ciocnindu-se în plin de un copac. Imagini de la locul accidentului au fost postate pe rețelele de socializare.

Lovitura a fost atât de puternică încât partea din față a mijlocului de transport a fost grav avariată, iar conducătorul auto în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei. Potrivit martorilor oculari, microbuzul se deplasa cu viteză excesivă.

În urma impactului, partea din față a mijlocului de transport s-a transformat într-un morman de fiare. La fața locului au venit salvatorii care l-au ajutat pe tânărul aflat la volan să iasă din mașina avariată.

Șoferul microbuzului a fost transportat cu ambulanța la spital.

Fluxul de știri
0