Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prioritățile lui Ceban, discutate cu Chicu: Care sunt acestea

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban
Ion Ceban  - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al Chișinăului, Ion Cerban, s-a întâlnit astăzi cu prim-ministrul Ion Chicu. Cei doi au stabilit lista de priorități pentru modernizarea Capitalei.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a avut astăzi o discuție cu premierul Ion Chicu.

Într-o postare pe pagina sa de Facbook, Ceban scrie că în cadrul discuțiilor cei doi oficiali au stabilit o listă de probleme ale municipiului Chișinău care necesită de urgență a fi rezolvate.

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban și funcționarii pleacă din Primărie: Iată motivul

„Este vorba despre construcția centurii Chișinăului, repararea drumurilor centrale, dar și cele din curțile blocurilor, intensificarea colaborării cu structurile Ministerului Afacerilor Interne privind soluționarea problemei construcțiilor ilegale, dar și asigurarea ordinii publice”, scrie Ion Ceban.

Alt subiect ce ține de identificarea unui teren pentru reamplasarea Gării Auto Centrale. Totodată, premierul și primarul au analizat situația la zi privind pregătirea de urgență pentru sezonul rece.

Chicu și Ceban au discutat și despre organizarea sărbătorilor de iarnă. Guvernul va susține intenția de implementare a proiectelor sociale în interesul cetățenilor.

Fluxul de știri
0