Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Despre ce a discutat premierul cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan - Foto

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit astăzi la Guvern cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan.

CHIȘINĂU, 18 nov - Sputnik. Șeful executivului și ambasadorul american au discutat despre fortificarea relațiilor dintre SUA și Republica Moldova, în cadrul unei întrevederi care a avut loc astăzi la Guvern. Ion Chicu a dat asigurări că actualul Cabinet de Miniștri va onora angajamentele asumate în fața partenerilor de dezvoltare. 

„Vreau să reafirm angajamentele noastre în vederea îndeplinirii planului de acțiuni prevăzut de Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, iar până la sfârșitul acestei săptămâni vom pune în practică o serie de acțiuni menite să îmbunătățească viața cetățenilor”, a declarat Ion Chicu.

Premierul i-a mulțumit diplomatului american pentru ajutorul acordat de Guvernul SUA Republicii Moldova în procesul de implementare a reformelor.

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Despre ce a discutat premierul cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan - Foto - Sputnik Moldova
Premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

La rândul său, ambasadorul Dereck J. Hogan a reiterat sprijinul Statelor Unite ale Americii pentru toate proiectele în favoarea cetățenilor pe care le va implementa Guvernul de la Chișinău.

„Mă bucur să vă văd în această nouă calitate și sper că împreună vom realiza lucruri frumoase și utile pentru Republica Moldova, mai ales în ceea ce privește promovarea reformelor în toate domeniile”, a menționat Dereck J. Hogan.

Cei doi oficiali au mai discutat despre intensificarea cooperării comerciale dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

Fluxul de știri
0