Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Euro se scumpește semnificativ luni: Curs valutar BNM pentru 18 noiembrie

© Sputnik / Yana ZaharovaВалюта разных стран
Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Abonare
Prețul dolarului va crește cu 2 bani, iar euro se va scumpi cu tocmai 10 bani, comparativ cu cotațiile valutare oficiale valabile în weekend. Astfel, leul moldovenesc va continua să se deprecieze și la începutul săptămânii viitoare.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. La cursul valutar al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pentru luni, 18 noiembrie, un dolar american echivalează cu 17,60 lei, un euro – cu 19,42 lei, o hrivnă ucraineană – cu 73 de bani, un leu românesc – cu 4,07 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 27 de bani.

De luni, 11 noiembrie, până vineri, 15 noiembrie, conform cotațiilor BNM, prețul euro a crescut cu 12 bani, iar al dolarului – cu 16 bani. Leul moldovenesc se depreciază lent, dar continuu de la începutul săptămânii în raport cu principalele valute de referință.

Săptămâna trecută, dimpotrivă, euro și dolarul s-au ieftinit considerabil pe piața valutară a Republicii Moldova. La cursul BNM, prețul euro scăzuse cu tocmai 24 de bani, iar dolarul se ieftinise cu aproape 12 bani.

Fluxul de știri
0