Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată de ce a fost văzută mașina Ambasadei SUA în curtea Primăriei Chișinău

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaSteagul SUA
Steagul SUA - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik.  Dereck J. Hogan și Ion Ceban au avut astăzi o întrevedere la Primăria Capitalei. Diplomatul american l-a felicitat pe primarul general al municipiului Chișinău cu ocazia învestirii în funcție. 

”I-am mulțumit pentru felicitări și am comunicat despre prioritățile pentru prima perioadă de aflare a mea în funcția de edil al capitalei, cât și despre obiectivele mandatului meu. Am convenit să construim o platformă de comunicare permanentă” a menționat Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Mai devreme, mașina Ambasadei Statelor Unite a fost văzută în curtea Primăriei Chișinău, chiar înainte de ședința Consiliului Municipal în care urmau să fie constituite comisiile CMC.

Diplomați americani la Primăria Chișinău înainte de constituirea majorității CMC>>>

Fluxul de știri
0