Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cu ce funcție s-a ales Andrei Năstase după demiterea Guvernului Sandu

© Sputnik / Miroslav RotariПразднование Дня независимости в Молдове
Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
A vrut să fie președinte de țară, apoi președinte al Parlamentului și, în cele din urmă, primar al Capitalei, dar, după ce a pierdut cursa pentru primăria Chișinău și nu mai este nici ministru de Interne, Andrei Năstase a devenit consilier în CMC.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Liderul PPDA, Andrei Năstase, a devenit consilier municipal din partea Blocului ACUM, după ce a pierdut cursa pentru Primăria Chișinău în fața contracandidatului său, Ion Ceban. Năstase a venit dimineață la ședința de constituire a Consiliului municipal Chișinău.

”Începând de astăzi, alături de colegii mei din Platforma DA și Blocul ACUM, vom contribui fără ezitare la inițierea și sprijinirea tuturor proiectelor care pot transforma Chișinăul într-un oraș modern și european, pentru a oferi oamenilor condiții pentru o viață mai bună”, a scris liderul PPDA pe pagina sa de Facebook.

Năstase a precizat că fracțiunile PPDA și PAS din CMC nu vor participa la formarea coalițiilor cu aleșii din alte formațiuni politice. 

Fluxul de știri
0